Zsuzsókám, és akik együttéreznek szegény nyomorék kisnyugdíjassal: Szerencsére nincs törés, se repedés, "csak" ficam, horzsolás, húzódás, ényúzódás, talán megmaradok. A jobb kezem még használhatatlan, az esti fogmosás a következő:
Bal kézzel széjjelmaszikolom a fogkrémet az egész arcomon. Siras
Icuskám jó étvágyat az egész cucchoz, elárulom, hogy miből van. Szentjánoskenyér (gyerekkorunkban kirágtuk az édes belső részét) kicsit megbazseválva, mint a kávét, aszalják, szárítják, aztán őrlik. Én nagyon szeretem, már tortát is sütöttünk belőle, csak Ő elvétette a dobozt, és sót tett bele, pedig ilyen szép tortát még nem láttam.
Bep.....tem a röhögéstől, ő meg iszonyú dühösen nekiállt újat sütni, de nekem nem volt szabad ott lenni.
Na ilyesmin nem szoktunk összeveszni. Olvasok a szobában,Ő meg süt. Nem rossz.
Neked is szép álmokat Ceat! - aludj jól!
A többieknek meg jó reggelt!
Nálunk csepeg az eső, elég sötét van!
Tegnap készítettem jó nagy adag madártejet, - viszem a kismenyemnek, -de Nektek is küldök aki szereti.
(meg padlizsános tésztát viszek)
Kis Testvérkénk nem számolt be, hogy mit mondott az orvos, ugyhogy teljes bizonytalanságban vagyunk a sérüléseit illetően.
Ha a részvét nem is segít meggyógyulni, talán jólesne
Kérnék, de úgy járnék mint a virtuális feleségekkel , inkább magam mintr ők !
Igazságtalan lennék, ők tudják miért, takarítás és főzés a miegymáson kívűl tökéletes volt !
Ezért gondoltam : egy tele bogrács, még az alvást is elviselhetővé teszi ! Ugyí ?
Na, most jön a lényeg!
Az én Tesvérkém nem csak beszél, hanem cselekszik is: Ma kaptam ROGACSOT postán, borítékban, levél, ill. recept kiséretében!
No, erre varrgyatok gombot-hogy stílszerűen őt idézzem!
A napokban megsütöm, aztán elmondom az őszintét, hogy sikerült-e.
Magdikám, köszönöm szépen, és pusszantalak!
Szervusztok
Marcsikam orulok, hogy megjottel, de legalabb az egyik labadat logathatnad, hogy ne nagyon terj el a tervedtol?
Mindenkinek szep napot kivanok:int