a vénasszonyok nyara sem jött be a hőmérő kúszik a minusz felé
holnapra azt mondták erre felé 25 fok is lehet na erre befizetek kár hogy nem lehet rá fogadni tuti nyernék szerintem még 15 se lesz
Elállt az esö s olyan borongós minden.Régebben kis kévézóba húzódtunk ilyenkor.Laza cafeiddogálás meg kedves letyepetye: most nem régebben van, hanem kibámula az ablakon, mert itt nincs kávézó.
Gyenge szél, a nap feljött a köd fölé s szép a kimagasló fák, házak megvilágítása ebban a nagy hidegben. Most egy domb tetején vagyok, magasházban s ilyenkor kellemes a nézelödés. Na meg a lakásban müxik a lakótelepi kandalló, a bordásradiátor..
Tirolban megtörtént az elsö tragédia: tegnap egy ott kiránduló Berlin melletti fiatal társaság hóviharba került ( nyári öltözetben) s eltévedtek. Csak éjfélkor kértek segítséget, a hegyi mentök meg is találták a csapatot. Egy lány viszont már meg volt fagyva, a többi öt fiatalt sikerült lementeni, élve.
Nem tudni, miért csak órákkal a hóvihar kitörte után hívták a mentöket.
Nekem tapasztalatom, hogy a Tiroli bulikban mindíg nagy keletje volt az alkoholnak. De biztosat még nem tudni, mert a többi, élve maradt fiatal annyira kihült, hogy nem lehet kihallgatni még öket.