Barion Pixel

Már regisztráltál? Belépés tagoknak

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Melegrandin regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Melegrandin regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Miben segíthetünk?

Alább összegyűjtöttük Neked a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat témakörönként, funkciónként rendezve. Legtöbb kérdésedre itt gyorsan választ találsz, ha mégsem, akkor keresd az Ügyfélszolgálatot.
Gyakori kérdések
 • A weboldal használata
  • Hogy működik az ajánló?

   Az "Őket ajánljuk" dobozba nem az "Akit keresek" beállításaid alapján kerülnek be a találatok, hanem egy egyedülálló algoritmus szerint. Ez a rendszer aktivitásod és mások aktivitása alapján ajánl olyan társkeresőket, akikkel jó eséllyel kölcsönösen tetszhettek egymásnak. A keresésben a "megfelel neked" checkboxot bepipálva listázhatod azokat a felhasználókat, akik megfelelnek az "Akit keresek" beállításaidnak.

  • Mi az a hibernálás?

   A hibernálás az adatlapod befagyasztását jelenti, így a többi felhasználó számára törölt felhasználóként jelentkezel, azaz nem találnak rád, nem láthatják az adatlapodat. Előnyös abban az esetben, ha az adatlapodat nem szeretnéd megjelentetni rövid időre mások számára, de később még szeretnéd használni. Ebben az esetben az adataid és beállításaid is megmaradnak. Figyelem! Az előfizetésed nem fagyasztható be, a hibernált időszakban is lejárnak és megújulnak az előfizetések.

  • Online vitarendezési platform

   Felhívjuk figyelmedet, hogy az Európai Parlament és a Tanács, a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU rendelete, illetve az Európai Parlament és a Tanács 2013/11/EU irányelvét is végrehajtó, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény rendelkezéseinek megfelelően, panaszaidat az alábbi címen – közvetlenül - is bejelentheted: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU Panaszod bejelentésének feltétele, hogy a panaszod olyan szolgáltatásunkkal legyen kapcsolatos, amelyet nem ingyenesen, hanem ellenérték ellenében vettél igénybe nálunk. További feltétel, hogy az Európai Unió területén lakó, olyan uniós polgár legyél, aki szolgáltatásainkat nem Magyarország területéről veszed igénybe. Fontos, hogy az online vitarendezési platform nyújtotta lehetőséggel olyan szolgáltatással kapcsolatban élj, amelynek igénybe vételét az Európai Unió területén kezdeményezted. Panaszodat az Európai Unió a magyarországi online vitarendezési kapcsolattartó ponthoz fogja továbbítani.

 • Adatlap
  • El tudom érni az eddigi levelezésünket a felhasználó adatlapjáról?

   Igen. A Levelezésetek felirat megjelenik az "Írj neki" gomb alatt, ha már valamelyikőjük küldött a másiknak levelet - erre kattintva közvetlenül a levelezésbe kerülsz, ahol az összes levelet láthatod időrendben.

  • Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?

   Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani. Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani. A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.

  • Hogyan tudok bejelenteni valakit?

   Az adatlap jobb felső sarkában a felkiáltójelre kattintva tudsz bejelenteni valakit. Ha az illető sértő levelet írt, vagy úgy érzed, hogy csalással kapcsolatos tevékenységet folytat, esetleg nem ő van szerinted a képen, jelezd felénk! Fontos, hogy ilyen esetben a levelet is küldd el részünkre, amit kaptál tőle, hogy lássuk az előzményeket. Ha szerinted a képen egy híres ember szerepel, s nem az adott felhasználó, akkor egy internetes oldalt is küldj, ahol erről mi is meggyőződhetünk. Miután a leveledet megkaptuk, s az információk alapján a fentieket látjuk mi is azonnal intézkedünk az ÁSZF-ünk alapján.

  • Honnan tudom kit láttam már, vagy kivel leveleztem?

   A társkeresők adatlapján megjelenik, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással - egyszerre csak egy, ami a legerősebb. Ha láttad azt jelenítjük meg, ha már kedvencnek is jelölted akkor az jelenik meg, ha pedig már leveleztetek is egymással, akkor ezt mutatjuk meg számodra.

  • Honnan tudom valaki mikor regisztrált, vagy lépett be utoljára?

   Előfizetés segítségével láthatod ezeket az információkat, illetve azt is, hogy, hány olvasatlan levele van valakinek... Ezek fontos adatok lehetnek a társkereséshez: - hogy mennyire aktív a társkereső, - mennyire gondolja komolyan, - mekkora esélyed van arra, hogy válaszol, vagy hogy téged választ.

  • Miért látok az egyik embernél jellemzést, másik személynél pedig nem?

   Azért, mert csak azok az információk jelennek meg valakinek az adatlapján, amiket az illető kitöltött - ha nem látod az adatlapján valamelyik részt kitöltve, az azt jelenti, hogy nem írt be oda adatot még.

  • Miért nem tudok megnézni minden fotót nagy méretben valakinek az adatlapján?

   Minden fotó megtekintéséhez előfizetés szükséges - ilyenkor az elsődleges profilképe a társkeresőnek nagy méretben látszik, és kattintásra egy nagyobb méretű képnézegetőben nézheted meg az összes képét. Előfizetés nélkül csak egy kis képet láthatsz, és a többi fotót egyáltalán nem.

  • Mit jelenet a megfelel neked és a megfelelsz neki százalék?

   Megfelel neked: a Te "kit keresek" beállításaid és az ő adatainak összehasonlítását mutatja Megfelelsz neki: az ő "kit keres" beállításainak és a Te adataidnak az összehasonlítását jeleníti meg százalékosan, minél nagyobb a százalékos arány, annál jobban megfeleltek egymásnak

  • Mit jelent a nem publikus fotó?

   Ha lakat ikon van a képen, az azt jelenti, hogy nem publikus a fotó, ekkor Ő tudja elküldeni a képet (amennyiben szeretné) egy levélbe csatolva, amiből kattintva megnézhető a kép teljes méretben.

 • Előfizetés
  • Mit tegyek, ha nem sikerül bankkártyával fizetnem?

   A magyar bankrendszerben bevezetésre került a "3D Secure" rendszer, aminek a célja az online fizetések még biztonságosabbá tétele. Számos banknál a bankkártyás fizetés esetén az SMS-kód beírása helyett a bank telefonos alkalmazásán keresztül kell jóváhagyni a vásárlást.

   Ehhez természetesen le kell tölteni (vagy frissíteni) és használni kell a saját bankod alkalmazását.

   A legtöbb banki alkalmazás telefonon értesíti az ügyfeleit a jóváhagyásra váró tranzakciókról, de előfordulhat, hogy értesítés hiányában magadtól kell megtalálni a "jóváhagyásra váró tranzakciók" listáját a bank alkalmazásában.

   Ha a fentiek miatt nem sikerült megvenned az előfizetésim csomagot, akkor kérjük, próbálkozz újra az előfizetéssel.

   Ha továbbra sem sikerül a tranzakció visszaigazolása, akkor érdemes a számlavezető bankod honlapján tájékozódni az esetleges változásokról, vagy segítséget kérni a bank ügyfélszolgálatától.

  • Hogyan fizethetsz elő?

   Az előfizetést a társkeresőn az Előfizetések >> Előfizetés pontjában tudod kezdeményezni. Az előfizetés procedúráját megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben megoldani, így ez még azok számára sem jelent különösebb fejtörést, akik még soha nem próbáltak előfizetni az Interneten digitális szolgáltatásra. Az előfizetésnek jelenleg három formáját vezettük be, melyek a következők:

   Bankkártyás fizetés

   A bankkártyás fizetést kiemelten ajánljuk figyelmetekbe! Oldalunkon ez az általánosan ajánlott fizetési mód, hiszen használatából számos előny származik.
   Hogy ezek közül meg is említsünk néhányat:
   Bármelyik Randivonal díjcsomagra elő lehet vele fizetni.
   Gyors és megbízható, hiszen általában elegendő fedezet van a számlán az előfizetéshez.
   Kényelmes, mivel megújuló előfizetésre is lehetőség van. Biztonságos, mivel a tranzakció titkosított csatornán keresztül történik, olyan felületről, amit az OTP bank kezel.

   Tájékoztató a bankkártyás fizetésről >

   Ezeken túlmenően a bankkártyás fizetésre általánosan igaz, hogy: Készpénzkímélő, ezáltal ritkábban kell bankunkat felkeresnünk. A fizetés folyamata az interneten is éppoly egyszerű, mint egy áruházban. A nap bármely időpontjában fizethetünk vele. Fizetéseinket az otthonunk kényelméből intézhetjük.
   Bankkártyával történő fizetéskor a számlakivonaton "Digitális szolgáltatás" fog szerepelni. A bankkártyás fizetésről bővebb felvilágosítást a www.bankkártya.hu oldal nyújt, ahol azt is leellenőrizheted, hogy a Te bankkártyád alkalmas-e internetes fizetésre.

  • Hogyan mondhatom le a megújulást?

   A megújulás lemondását az Előfizetés menüpontban tudod kezdeményezni legkésőbb a lejáratot megelőzően 24 órával. Ha az előfizetésed megújuló, akkor látható az erről tájékoztató szöveg az oldal alsó részén, benne a kikapcsolásra vonatkozó hivatkozással. Erre kattintva tudod lemondani a megújulást.

  • Hogyan tudok csomagot változtatni?

   Csomagot csak akkor tudsz váltani, ha a jelenlegi, érvényes előfizetésed nem megújuló vagy azt kikapcsoltad. Amennyiben új csomagot vásárolsz, a jelenlegi előfizetési csomagodból hátralévő napok elvesznek.

  • Mi az a megújuló előfizetés?

   A megújuló előfizetés azt jelenti, hogy az előfizetési folyamaton elég egyszer végigmenni. A rendszerünk innentől kezdve az előfizetési periódusoknak megfelelően, a lejáratkor automatikusan levonja a következő periódus összegét.

  • Miért jó ha előfizetésem van?

   Előfizetés segítségével plusz funkciókat érhetsz el az oldalon. Megtekintheted kik látták az adatlapod, kik jelöltek kedvencnek. Tudsz írni minden társkeresőnek levelet korlátlanul, levelezési és szűrési beállításokat menthetsz el, vagy éppen beállíthatod, hogy kiktől szeretnél csak levelet kapni.

  • Mit tegyek ha nem működik az előfizetésem?

   Ha sikeresen fizettél és még sincs előfizetésed, akkor frissítsd az oldalt, illetve jelentkezz be újra a társkeresőre. Ha ez sem segít, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink segítenek az esetleges probléma megoldásában.

  • Tudok csekkel és egyéni utalással is fizetni?

   Természetesen igen. Lehet postai csekkel és banki átutalással is fizetni. 

   Ezekről a fizetési módokról bővebben az Előfizetés során olvashatsz, itt adjuk meg számodra a számlaszámunkat, vagy hogy mit kell írni pontosan a csekkre, attól függően,

   hogy melyik fizetési módozatot választod.

   Tájékoztatunk, hogy ezeknél az előfizetési módoknál az előfizetési csomag jóváírása hosszabb időt vehet igénybe, ezért ezeket az előfizetési módokat kevésbé ajánljuk.

 • Kapcsolatok
  • Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni, és utána ezt hogy tudom törölni?

   Ha egy felhasználót kedvencnek szeretnél jelölni, akkor ezt megteheted az adatlapon található Kedvenc gombra való kattintással. Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani. Ha a kedvenc listádról törölni szeretnéd, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintanod az adatlapján, és ez törli a kedvenceid listájáról.

  • Hol tudom megtekinteni ki látta az adatlapomat?

   Azokat a felhasználókat akik látták az adatlapodat a Kapcsolatok menüpontban a Láttak rész alatt tudod megtekinteni. Itt a Látott, de nem láttam rész alatt találhatóak azok a társkeresők, akiket még nem láttál, és megtekintették a profilod. Ezek a funkciók előfizetéshez kötöttek, előfizetés nélkül nem tudod elérni ezeket a lehetőségeket. Az új kapcsolatok rész alatt időpontot is láthatsz, hogy az adott társkereső pontosan mikor látta utoljára az adatlapod.

  • Miért nem tudom megnézni ki látott vagy kedvel?

   A látott, kedvel és új kapcsolatok megtekintése előfizetéshez kötött. Amennyiben ezeket a felhasználókat szeretnéd megtekinteni, az Előfizetés menüpont alatt tudsz előfizetni.

 • Keresés
  • Hogy tudok felhasználói azonosítóra keresni?

   Egy társkereső randiazonosítójára a Részletes keresésben menüben tudsz keresni. Itt találod a "Szöveges keresés" mezőt, ide írd be a randiazonosítót! A "Szöveges keresésben" kereshetsz továbbá keresztnévre, és a bemutatkozókban, egyéb szabadszavas mezőkben írtakra.

  • Hogy tudok keresni a társkeresők között?

   A Keresés menüponton belül tudsz feltételeket megadni az általad megfelelő kritériumok szerint. Általában a leggyakoribb keresési feltételek alapján már megtalálhatod a számodra megfelelő társat. További keresési feltételeket a További feltételek gombra kattintva tudsz megadni. Ha ezután a feltételekből szeretnél törölni, ezáltal növelve a találatokat a lap alján tudod a feltételeket egyenként törölni. A Keresés gombra kattintva jelennek meg a keresési feltételeknek megfelelő társkeresők adatlapjai. A gombon mindig megfigyelheted, hogy az aktuális feltételeknek hány felhasználó felel meg. Továbbá a lap tetején az Összes feltétel törlése gombra kattintva tudod törölni az addig beállított keresési jellemzőket.

  • Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?

   Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani. Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani. A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.

  • Hogy tudok törölni valakit a kedvencek közül?

   Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani. Miután kikerested az adatlapját, azt megnyitva ismét a Kedvenc feliratra/hivatkozásra kell kattintanod, ezáltal tudod törölni a kedvenceid listájáról. Továbbá ha a társkeresőket listanézetben tekinted meg, a listában is szerepel a kedvenc gomb, onnan is közvetlenül törölheted, vagy a keresésben és a kezdőlapi keresés boxból is elérhető ez a lehetőség.

  • Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni, s utána ezt hogy tudom törölni?

   Ha egy felhasználót kedvencnek szeretnél jelölni, akkor ezt megteheted az adatlapon található Kedvenc gombra való kattintással. Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani. Ha a kedvenc listádról törölni szeretnéd, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintanod az adatlapján, és ez törli a kedvenceid listájáról.

  • Hogyan tudom menteni a keresési feltételeket?

   A lap tetején a Keresés mentése gomb segítségével tudod elmenteni, de ehhez szükséges egy név megadása is a gomb feletti mezőben. Több keresési feltételt is el tudsz menteni, melyeket külön néven kell lementened. Ezek után a lap tetején az Elmentett kereséseid mellett a legördülő menüből tudod kiválasztani, melyik korábbi beállítások alapján szeretnél keresni.

  • Hogyan tudom rendezni a keresési találataim?

   Több lehetőség is van a találatok rendezésére. Véletlenszerű rendezés: a találatok véletlenszerűen jelennek meg Kor szerint: a találatokat életkora szerint rendezi Név szerint: a találatokat név szerint rendezi Regisztráció dátuma: a találatok aszerint jelennek meg, hogy a felhasználó mikor regisztrált az oldalunkra Utolsó belépés: a találatok aszerint jelennek meg, hogy a felhasználó mikor lépett be utoljára az oldalunkra Ha kapcsolatra keresel, akkor a kapcsolat létrejötte szerint is rendezheted a találatokat.

  • Kik láthatják az adatlapom?

   Fontos tudnod, hogy a női adatlapok csak a férfiak számára, a férfi adatlapok pedig csak a hölgyek számára jelennek meg keresésnél. Vagyis Te saját adatlapodat a keresésekben nem láthatod. A szépségverseny rész alatt az azonos nemű felhasználók közül párat meg tudsz tekinteni, illetve az aktuális helyezéseiket.

  • Miért fontos kitölteni az Akit keresek részt a Profilom menüpont alatt? Hogy kapcsolódik a Keresés menüponthoz?

   Azokat a feltételeket, melyeket az Akiket keresek részben megadsz, egy kattintással előhozhatóak a Keresés menüpont alatt, ha a "megfelel neked" részt bepipálod. Így a már elmentett feltételeid szerint tudsz keresni bármikor a későbbiekbken.

  • Miért nem láthatom az azonos nemű felhasználókat?

   Alapvetően ez az oldal egy heteroszexuális társkereső oldal, ezért csak az ellentétes neműek adatlapjait láthatod, és csak velük kommunikálhatsz. A szépségverseny rész alatt az azonos nemű felhasználók közül párat meg tudsz tekinteni, illetve az aktuális helyezéseiket.

  • Mire jó a megye kereső, és hogy használhatom?

   A keresés főoldalán a távolság alatt szerepel ("pont itt" szöveggel) az adott lakhelyre való keresési lehetőség. Ha itt a település legördülő menüjében a legfelső, "mindegy" opciót választod ki, akkor az egész megyében kereshetsz. A távolságnál több opciót rövidebb távolságokat fogunk bevezetni hamarosan (30-40 km-t is)

  • Mit kell tenned, ha egyetlen találatot sem kapsz?

   Ilyenkor célszerű a keresési feltételeken tágabb határokat megadni. Gyakran esnek a felhasználók abba a hibába, hogy túl szűk feltételeket állítanak be és csak kevés, vagy nulla találatot kapnak.

  • Túl sok vagy túl kevés találatot kaptál a keresés után?

   Amennyiben túl sok a találat és nem szeretnéd mindet végignézni, abban az esetben használd a részletes keresőt. Ehhez a További feltételek gombra kell kattintanod. Itt további keresési paramétereket tudsz beállítani, így szűkítve a találati listát. Túl kevés találat esetén a listában jobboldali szűrő alján tudsz törölni feltételeket. Ennek a szűrőnek a segítségével lehet bővíteni, szűkíteni is a listát. Ha itt esetleg nem találod a keresett feltételt, akkor kattints a "részletes keresés"-re!

 • Postafiók, levelezés
  • Hogy lehet letiltani egy társkeresőtől érkező leveleket?

   A levélfolyam tetején jobbra találsz egy hivatkozást, melynek a neve letiltás. Erre kattintva tudod beállítani, hogy a felhasználó ne küldjön a részedre több levelet.

  • Hogy tudok képet csatolni a levelemhez?

   Levélírás során az adatlapodon szereplő bármelyik képet tudod csatolni a levélhez. Még a levél elküldése előtt tudod beállítani és kiválasztani, hogy melyik kép kerüljön bele a levélbe.

  • Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?

   Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani. Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani. A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.

  • Hogy tudok leveleket törölni?

   Egyes leveleket törölni a levelezésben, az összes levélnél tudsz: az egyes levelek felé vive az egérmutatót, megjelenik egy x a levél jobb felső sarkában, amit megnyomva törlöd a levelet. Ezen túl a postafiókban kijelölheted bármelyik levelezőpartnered, és a postafiók alatt a kijelölteket törölheted (vagy olvasottnak jelölheted). A teljes levelezést törölheted a levelezésetekbe belépve, a jobb felső sarokban lévő "Levelezés törlése" linkkel is.

  • Hogy tudom a leveleimet rendezni?

   A leveleket tudod rendezni, és szűkíteni az alapján, hogy te kaptad, te küldted el, vagy piszkozatnak mentetted. Ezt úgy tudod megtenni, ha a levelek listája felett a Postafiók felirat mellett az ikonokra kattintasz: Bejövő, kimenő és piszkozat mappákat tudsz megtekinteni külön-külön. A leveleket a státusz feliratra kattintva tudod rendezni. A megjelenés sorrendje: először az új leveleket mutatja, majd ezután a már megválaszoltakat, és végül az olvasott leveleket. A státusz feliratra kattintva újból a rendezés megfordul, és a fenti sorrend ellenkezőjét láthatod. Rendezni feladó, típus, csatolmány és dátum szerint is lehet. A dátum szerinti rendezés az alapértelmezett beállítás.

  • Hogyan mentsd piszkozatként a leveleidet?

   A levél írásakor kattints a Piszkozat mentése gombra, így elmentheted a megkezdett leveledet. Az így elmentett levelet a PostafiókPiszkozat mappába menti el a rendszer. A mappába belépve folytathatod a megkezdett levél írását.

  • Kiknek tudok levelet írni?

   Ahhoz, hogy levelet küldhess, alapvetően előfizetésre van szükséged.

  • Miért nem külön üzenetként jelenik meg, ha valakitől levelet kapok?

   Minden levél, amit egy társkeresővel váltottál úgynevezett levélfolyamban van, így egyszerre, egy levél alatt tudod megnézni a teljes levelezéseteket.

 • Profil
  • Hogy tudok fotót feltölteni az adatlapomra?

   Fényképet a Profil menüpont alatt tudsz feltölteni. A menüponton belül a Fényképeid résznél bal oldalt kell kattintanod a Szerkesztés/feltöltés linkre. Ezután a Képek kiválasztása gombra kattintva tudod kiválasztani, hogy mely képeket szeretnéd feltölteni. A ctrl lenyomásával több fájlt is kiválaszthatsz. Ha a feltöltött képet mégsem szeretnéd feltölteni a beállításokra kattintva a kép alatt tudod törölni a képet. Ha a kép megjelenését szeretnéd szerkeszteni, ezt is beállításokra kattintva tudod megtenni. Nagyítani, kicsinyíteni tudod a képet, illetve mozgatni a megfelelő megjelenésig.

  • Hogy tudom beállítani az adatlapomon az elsődleges képet?

   Már a fotóid sorrendjét is tudod változtatni! Csak fogd meg az egérrel a képet, és mozgasd oda, ahova szeretnéd (drag&drop). Az első helyen lévő fotód lesz mindig a profilképed.

  • Hogyan tudok adatokat módosítani?

   Adatokat módosítani a Profil menüpont alatt tudsz. Az Adataid felirat mellett a szerkesztés gombra kattintva tudod elérni a regisztrációkor megadott adatokat. Ha végeztél a módosítással a lap alján található Mentés gombra kattintva tudod véglegesíteni a változtatást. Amennyiben adataidat módosítása nem volt sikeres, kérlek menj a lap tetejére, és ellenőrizd, hogy a szövegbuborékban nincs-e egy plusz hibaüzenet.

  • Honnan tudom mennyien látták az adatlapomat?

   A Profil menüpont alatt található statisztika azt mutatja, hogy összesen hányszor jelent meg az adatlapod ellentétes neműek monitorán. Ez a szám lehet sokkal nagyobb mint a Kapcsolatok/Láttak menüpont találati listája, hiszen egy személy többször is megnézhet, és aztán még akár törölheti is magát a rendszerből, így a látott listán nem lesz ott.

  • Mi az a nem publikus fotó?

   Ha valakinek az adatlapján a "Kérj fotót" fotó feliratot látod, akkor az azt jelenti, hogy a felhasználó vagy nem töltött fel magáról képet, vagy a képet nem publikusra állította, azaz csak azokkal fogja megosztani, akikkel Ő szeretné. Ha Téged megkedvel, biztosan neked is csatolja majd a leveléhez. A két típust más ikon jelöli. Ha valakinek nem publikus a képe, attól még levélben üzenethez csatolva el tudja küldeni számodra. Célszerű publikus képet feltölteni, mert erre nagyon sokan keresnek az oldalon, s a társkeresést nagyban megkönnyíti. Viszont ha te nem szeretnél képet megjeleníteni magadról az oldalon, te szeretnéd szabályozni kinek küldöd el, akkor javasolt nem publikus képet megadni.

  • Mi történik adatmódosítás után?

   Az adatlapot nem csak regisztráció, de módosítást után is moderátorok nézik át. Ne feledd el, hogy az adatlapodon cím, telefonszám, e-mail cím, skype azonosító, MSN, stb. elérhetőségek nem szerepelhetnek. Az ilyen adatokat nem tudjuk megjeleníteni, a moderátorok a változtatásokat nem tudják elfogadni. Az adatlapod módosítás után 24 órán belül ellenőrzésre kerül.

  • Miért fontos kitölteni az Akit keresek részt a Profilom menüpont alatt? Hogy kapcsolódik a Keresés menüponthoz?

   Azokat a feltételeket, melyeket az Akiket keresek részben megadsz, egy kattintással előhozhatóak a Keresés menüpont alatt, ha a "megfelel neked" részt bepipálod. Így a már elmentett feltételeid szerint tudsz keresni bármikor a későbbiekbken.

  • Milyen a jó fotó?

   Olyan képet tölts fel magadról, amin valóban Te vagy. Más tollával ékeskedni egyrészt nem illik, másrészt személyes adatokkal való visszaélésnek minősül. Ha találkozol valakivel, úgyis kiderül, ha nem Te vagy a képen - inkább kíméljétek meg egymást a felesleges köröktől. Érdemes több fotót is feltölteni magadról - így pontosabb képet kapnak rólad a többiek, és hitelesebb lesz a profilod. Jó minőségű képeket tölts fel magadról. A képnézegetőben ezek teljes méretben, jól látszanak. A szemcsés, homályos, rossz felbontású képek csökkenthetik esélyeidet, és rossz fényt vethetnek rád. Elsődleges fotónak lehetőleg közeli profilképet válassz, amin az arcod jól látszik - így a találati listákban lekicsinyített fotókon is jól fogsz látszani. Ne tölts fel meztelen vagy túl kihívó képeket. Ezeket a moderátorok nem fogadják el, és talán nem is a megfelelő közönség találná őket vonzónak.

  • Milyen képeket tudunk elfogadni?

   A feltöltött képek csak jpg formátumúak lehetnek, a feltöltésre szánt kép csak Téged ábrázolhat, a fotón látszódnia kell az arcodnak. A gyerekfotók, rajzok, erotikus tartalmú stb. képek nem kerülnek elfogadásra. A fotók nem tartalmazhatnak feliratokat, melyek személyes adatokat tartalmaznak. (pl telefonszám, e-mail cím, egyéb oldalakat hirdető URL stb) Csak az elfogadható minőségű, képszerkesztői effekteket nem használó fényképeket tudjuk elfogadni, amelyeken jól felismerhető vagy. A fentiek által védjük a felhasználóinkat a hamis fényképektől.

Ügyfélszolgálat

Üzenet küldése

Munkatársunk 24 órán belül válaszol az általad megadott e-mail címre. Hétvégén és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb időt is igénybe vehet.
E-mail címed:

Téma:

Tárgy:

Kérdés, észrevétel, probléma részletesen:

Munkatársunk 24 órán belül válaszol az általad megadott e-mail címre. Hétvégén és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb időt is igénybe vehet.
Őket ajánljuk:
[[ userData.nick ]] ([[ userData.age ]])
[[ userData.city ]] ([[ userData.distance < 3 ? '<3' : userData.distance ]] km)
Ők is tetszhetnek:
Őket ajánljuk:
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
 • Alapvető működést biztosító sütik
 • Beállításokat tároló sütik
 • Statisztikai sütik
 • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk